Willemsen Service

Garantie

Bij een nieuwe caravan heeft u recht op fabrieksgarantie van meestal twee jaar. Maar hoe is dat wanneer u een gebruikte caravan wilt kopen? Omdat ons bedrijf aangesloten is bij de Bovag, kunnen wij u als koper extra zekerheid bieden door u één jaar garantie te geven. U vindt de Bovag leverings- en betalingsvoorwaarden op www.bovag.nl; klik op caravan, vouwwagen of kampeerauto.
Image

U heeft recht op:

  • eén jaar Bovag-garantie bij gebruikte caravans vanaf € 3.500,-
  • één jaar Bovag-garantie bij gebruikte vouwwagens vanaf € 2.000,-
  • zes maanden maanden Bovag-garantie bij kampeerauto’s vanaf € 12.500,- (met een maximum van 20.000 km)
Defecten die tijdens normaal gebruik in bovenstaande periodes aan het licht komen of ontstaan, repareren wij kosteloos. Ook het arbeidsloon voor de herstelwerkzaamheden valt onder de garantie. Vraag bij aflevering van uw aankoop dus om het Bovag-garantiebewijs.

Bent u op zoek naar een gebruikte camper, caravan of vouwwagen met een Bovag-garantie? Kijk dan even op de pagina over occasions.
Reparatiegarantie
Zoals u op onze website of in de praktijk hebt gemerkt, zijn wij het juiste adres voor reparatie en onderhoud. Ook als u uw caravan, kampeerauto of vouwwagen elders heeft gekocht, kunnen wij u op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden drie maanden garantie bieden. Met ons lidmaatschap van de Bovag en de Focwa krijgt u gegarandeerd een hoge kwaliteit. Vanuit de Focwa kunnen wij voor u een Pack keuring verzorgen en als Erkend Select Herstelbedrijf kunnen wij elke schade voor u regelen.
Openingstijden
  • Maandag t/m Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
Boezemweg 51 2641 KG Pijnacker , Nederland
Telefoon : 015-3695775
Fax : 015-3697610
E-mail : info@willemsenservice.nl
KvK-nr. 71316558
BTW-nr. NL8586667553B01